قهوه لنگر

قهوه ربوستا اندونزی جاوا

قهوه ربوستا اندونزی جاوا یکی از نوعی قهوه های معروف و محبوب در دنیای قهوه است. این نوع قهوه با ترکیبی از طعم و عطر غنی و منحصر به فرد، به شما تجربه ای متفاوت از مزه قهوه ارائه می دهد. در این مقاله به بررسی ...

در این مقاله میخوانید

قهوه ربوستا اندونزی جاوا

قهوه ربوستا اندونزی جاوا یکی از نوعی قهوه های معروف و محبوب در دنیای قهوه است. این نوع قهوه با ترکیبی از طعم و عطر غنی و منحصر به فرد، به شما تجربه ای متفاوت از مزه قهوه ارائه می دهد. در این مقاله به بررسی ویژگی ها و طعم لذت بخش قهوه ربوستا اندونزی جاوا می پردازیم.

جاوا کجاست ؟

جاوا، یکی از جزایر بسیار زیبا و استوایی در اندونزی است که به عنوان یکی از مناطق مهم در تولید قهوه شناخته می شود. این جزیره با اقلیم مناسب و خاک حاصلخیز، به تولید دانه های قهوه با کیفیت عالی می پردازد. بسته به شرایط زمین و اقلیم هر منطقه، قهوه ربوستا اندونزی جاوا با خصوصیات متفاوتی تولید می شود.

قهوه ربوستا اندونزی جاوا

تاریخچه قهوه اندونزی جاوا

اولین کشور غیر آفریقایی که کشت قهوه را آغاز کرد، اندونزی بود. این کشور نخستین بار در سال ۱۸۶۶ کشت و پرورش قهوه را به صورت وسیع آغاز کرد که بیشتر تولیدات آن مربوط به نواحی جاکارتا می‌شد. در سال‌های اولیه شروع به کشت قهوه جاوا، نهال‌های این گیاه به خاطر سیلاب از بین رفتند؛ اما در حدود سه سال بعد کشاورزان تلاش کردند تا به نهال‌های کاشته شده حیات دوباره ببخشند.

تا چندین سال، کشت قهوه اندونزی رونق داشت تا این که آفت زنگ زدگی عامل نابودی درخت‌های این دانه‌های خوشبو شد. پس از مدتی در دهه ۱۹۵۰، علاقه بالای کشاورزان به تولید قهوه سبب شد تا کشتزارها فعالیت خود را آغاز کنند. به طوری که در حال حاضر ۱۰ درصد از قهوه‌های مورد نیاز جهان را تولید می‌کنند. بیشتر قهوه جاوا اندونزی از نوع روبوستا است؛ اما انواع مختلف عربیکا نیز در بین آن‌ها به چشم می‌خورد.

آنچه که باید درباره قهوه ربوستا اندونزی جاوا بدانید!

  • حدود ۱۰ درصد از تولیدات قهوه جاوا اندونزی مربوط به نوع عربیکا است و ۹۰ درصد مابقی را انواع قهوه روبوستا شامل می‌شود.
  • کشور ایران یکی از مشتریان اصلی قهوه جاوا است و به همین علت این نوع قهوه در بازار به راحتی قابل تهیه و استفاده است.
  • قهوه جاوا در بین قهوه‌های روبوستا از کیفیت بالایی برخوردار است.
  • همانطور که در مقاله‌های قبلی تفاوت بین قهوه روبوستا و عربیکا را به شما آموختیم، می‌توان گفت قهوه عربیکا در مقایسه با نوع روبوستا قیمت بالاتری دارد. در بین نوع روبوستا، قهوه جاوا از ارزش بیشتری برخوردار است.
  • این قهوه در اواخر تیر و مهر برداشت می‌شود و شیوه فرآوری آن به صورت شسته است.
  • اندونزی در حال حاضر با تولید ۷ درصد از نیاز قهوه جهانی به‌عنوان سومین تولیدکننده بزرگ قهوه در دنیا شناخته می‌شود.

روش فراوری قهوه جاوا

روش فرآوری قهوه ربوستا اندونزی جاوا عموماً شسته (Washed Process) است. در این روش، پس از برداشت دانه های قهوه، پوست و لایه های مختلف آنها تمیز می شوند و سپس خشک می شوند. این روش فرآوری به قهوه طعم و عطر ممتازی می بخشد که جزء ویژگی های منحصر به فرد قهوه ربوستا اندونزی جاوا است.

قهوه ربوستا اندونزی جاوا در مجموعه قهوه لنگر

همانطور که می‌دانید، ما در مجموعه قهوه لنگر تلاش می‌کنیم تا انواع مختلفی از قهوه‌های موجود در سراسر جهان را برای شما مشتریان عزیز با بهترین کیفیت و قیمت مناسب فراهم کنیم. قهوه جاوا نیز به علت محبوبیت بالا یکی از محصولات پرطرفدار است که شما می‌توانید مقدار دلخواه از آن را سفارش دهید. قهوه جاوا اندونزی به‌خاطر عطر و طعم منحصر به فرد، اسیدیته کم و طعم آجیلی در سراسر جهان از جمله قهوه‌های محبوب به شمار می‌رود.

قهوه روبوستا فول کافئین قهوه لنگر فروش!

قهوه اندونزی قهوه لنگر

قیمت اصلی: تومان۴۶۰,۰۰۰ بود.قیمت فعلی: تومان۴۵۰,۰۰۰.

صفحه اصلی
فروشگاه
0
سبد خرید
جست و جو
پروفایل

فهرست

خدمات ما

رفتن به محتوا